Кошик
50 відгуків
вверх
  • Стабілізатор для приготування термостабільних кремових молоковмісних начинок ., фото 2
вниз
Стабілізатор для приготування термостабільних кремових молоковмісних начинок .

Стабілізатор для приготування термостабільних кремових молоковмісних начинок .

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

102 грн./кг

Показати оптові ціни
Купити
+380939206920
  • +380982403800
  • +380962495067
  • +380953749091
  • +380971875443
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Стабілізатор для приготування термостабільних кремових молоковмісних начинок .
Стабілізатор для приготування термостабільних кремових молоковмісних начинок .В наявності
102 грн./кг
Купити
+380939206920
  • +380982403800
  • +380962495067
  • +380953749091
  • +380971875443
Опис
Інформація для замовлення

При необхідності здійснення тестування або виготовлення пробних партій продукту є можливість замовити суміш кількістю менше 15 кг Вартість зразків і можливість отримати зразок обговорюється з менеджером компанії. Стандартно компанія відпускає позицію в обсязі 15 кг або 25 кг

 

Стабілізатор для виготовлення термостабільних кремових молоковмісних начинок.

- пов'язує вологу;

- не вимагає уварювання при виробництві кремів;

- надає кремовим начинками високий рівень термостабільності 260-298 градусів 20 хв.;

- надає кремовим начинками структуру і глянець поверхні;

- готовий продукт витримує процеси заморожування-розморожування до 30-ти циклів;

- продукт стійкий до синерезису (не "відбиває вологу");

- стабілізатор відмінно переносить високу механічну дію (однак для активації не вимагає механічного впливу);

 

Торгова назва стабілізатора РИАКОМ 102

Працює в діапазоні (С./Brix) 20-75%
Параметри готового продукту:
Має гладку,коротку,густу і одночасно повітряну однорідну текстуру. Кінцевий продукт набуває гарний зовнішній вигляд завдяки високій глянцевитости і прозорості.
Переваги:
-Стабільність текстури навіть після сильного механічного впливу колоїдних млинів, або гомогенизаторов високого тиску;
-Стійкий до різних значень рН=3-9;
Стійкий до стерилізації та пастеризації;
-Покращує стабільність емульсій;
-Стійкий до заморожування/дефростації;
-Скорочує використання жирів (дозволяє частково/повністю прибрати жирову складову з рецептури).

Цю позицію можна придбати виключно після контакту з нашим менеджером.

 

  • Ціна: 102 грн./кг