Кошик
79 відгуків
Поліпшувач для укреплания клейковинного каркасу.

Поліпшувач для укреплания клейковинного каркасу.

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

85 грн/кг

Показати оптові ціни
Купити
+380 (93) 920-69-20
  • +380 (99) 114-56-29
  • +380 (96) 249-50-67
  • +380 (98) 240-38-00
  • +380 (97) 187-54-43
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Поліпшувач для укреплания клейковинного каркасу.
Поліпшувач для укреплания клейковинного каркасу.В наявності
85 грн/кг
Купити
+380 (93) 920-69-20
  • +380 (99) 114-56-29
  • +380 (96) 249-50-67
  • +380 (98) 240-38-00
  • +380 (97) 187-54-43
Опис
Інформація для замовлення

Компанія відпускає позицію в обсязі менше 10-ти кг, при необхідності здійснення тестування або виготовлення пробних партій продукту, вартість зразків і можливість отримати зразок безкоштовно обговорюється з менеджером компанії.

Область застосування
Поліпшувач для всіх видів хліба з пшеничного, житнього та змішаного типу борошна, особливо коли використовується борошно з малим вмістом клейковини і для виробів, що потребують підвищеного вмісту клейковини в борошні.


Переваги
— Тісто стає більш пластичним, полегшується його обробка;
— Рекомендується як доповнення до інших улучшителям і закваскам;
— Збільшує обсяг і забезпечує добре розвинену структуру пористості готових виробів;
— Надає їм приємний смак і подовжує їх свіжість.
— Підвищує формоудерживающую здатність тістових заготовок;
— Забезпечує якість готових виробів при використанні борошна зі зниженим вмістом клейковини(менше 27%);
— Усуває крошковатость м'якушки;
— Збільшує влагопоглатительную здатність борошна;
— Збільшує вихід готових виробів.
— Дозволяє збільшити терміни зберігання виробів за рахунок вмісту у своєму складі ферментної групи.
Дозування

0,5-2,0% до маси борошна (50-200 р. на 100 кг борошна) дозування підбирається індивідуально.У разі приготування виробів з низькою якістю пшеничного борошна дозування Штабимикса підбирається з урахуванням якості борошна.
Рекомендації
При використанні Штабимикса загальна кількість води, що йде на заміс тесту по
рецептурі, необхідно збільшити на відсоток — рівний відсотку внесення поліпшувача.
Для підвищення вмісту сухої клейковини в пшеничному борошні дозування Штабимикса розраховується за формулою: Ш = Кст — Рф × (100-W) / 100
де
Ш: відсоток Штабимикса, який необхідно додати
Кст: стандартна величина сухої клейковини
(Для пшеничного борошна в/с = 10,5 р. для 1с = 11,2 г в 100 г борошна)
Рф: фактичний вміст сирої клейковини
(100-W) / 100: коефіцієнт перерахунку на суху клейковину
W: вологість клейковини (~65%).
Приклад: Кількість сирої клейковини в борошні в / з склала 25,0%.Для отримання стандартного вмісту клейковини, необхідно додати Штабимикса:
10,5-25,0× (100-65)/100 = 10,5-8,75 = 1,72 р., тобто 1,72% до маси борошна.
Спосіб застосування
РИА Мікс «Штабимикс» вноситься безпосередньо в борошно і перемішують.
Упаковка

Багатошаровий паперовий мішок з поліетиленовим мішком - вкладишем по 25 кг
Термін зберігання

При зберіганні в сухому і прохолодному місці, продукт зберігає свої властивості протягом 12 місяців з дати виготовлення.
Артикул

00230

  • Ціна: 85 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner